perjantai 28. huhtikuuta 2023

THE BOPPERS Rock and Roll/ Doo wop-yhtye

Eilen esiintyi Helsingin Malmintalolla legendarinen ruotsalainen 1977 peustettu Rock and Roll ja Doo Wopp yhtye THE BOPPERS. Bändi on tullut tutuksi jo vierailuista Ruotsin puolelle Jerry Williams konserttien myötä sekä parina viime vuotena KAIKKIEN AIKOJEN PARHAAN JOULUSHOWN  Tukholman Skansenilla Lilla Circuksessa BROLLEN ja NANNE G RÖNVALLIN kera..


Bändillä on siis jo yli 40 vuotta esiinytymisiä takanaan ja energia ja esiintyminen oli edelleen valloittavaa. Eilen kuulimme tarinoita vuosikymmenien varrelta että biisejä.


MATTE LAGERWALL on bändin keulahahmo, tarinan kertoja ja laulusolisti pettämättömällä charmillaan.


INGMAR WALLEN on toinen persoonallinen kaveri joka on ollut bändin perustamisesta 1977 lähtien mukana vahvalla ja persoonallisella laulutavallaan. Voisi sanoa vertaansa vailla.


DENNIS QUINTERO kitaristi ja laulaja on loistavan laulutaidon omaava vähän nuorempi kaveri joka sopii loistavasti tähän bändiin ja pitää hyvää show-pilkettä myös esiintymislavalla.


                      Moikattiin DENNIKSEN kanssa shown jälkeen ja toivotin hyvää ja menestyksellistä                                kiertuetta täällä Suomessa.


MASA von ELM siinä keskellä jutteli sekä INGMAR WALLENIN sekä MATTE LAGERWALLIN kanssa tulevista keikoista ja kyseli onko Skansenilla Lilla Circuksessa jälleen Joulushow ja harmiksemme saimme kuulla, ettei se ehkä tänä vuonna toteutuisi, mutta MATTE lupasi pitää meidät ajantasalla. Jättefint INGMAR & MATTE och BOPPERS!


Eilen Malmintalolla kokoonpanolla PERTTI PAJUNEN, JUHA SAUNAMÄKI, minä ja MASA von ELM kiittää BOPPERSIA hyvästä konsertista ja toteaa kyllä Rock and Roll on poikaa!!!
 






 

1 kommentti: