maanantai 27. toukokuuta 2024

Tapaamisia & Tapahtumia & Tarinoita

 

Eilen 27.5.2024 pääsimme vihdoinkin terassille HEI ME KAHVITELLAAN viikottaisessa maanantain tilaisuudessa ja nautinto oli suuri.Saimme myös vierailijan Saksasta, kun miekkailijamme GUNNAR GRÄSBECK oli käymässä Suomessa ja kuulimme tarinaa maailmalta. Oli siis todellakin Tapaamisia & Tapahtumia & Tarinoita päivä. Sitä jatketaan toivottavsti terassikahvitteluilla tästä eteenpäin koko kesän ajan!



     Miekkailija GUNNAR GRÄSBECK ja minä 27.5.2024 joten yksi uusi kuva VIERASKIRJAANI


Hyvää huomenta. On keskiviikko 27.12.2023 ja vuosi lähenee loppuaan. Muistan kuinka ennen se oli sillä lailla merkityksellistä, että olin huojentunut, olen selvinnyt taas yhdestä vuodesta. Nyt tuntuu, että olen kiitollinen, olen saanut taas elää yhden vuoden. Mutta kyllä tuleva uusi vuosi aiheuttaa edelleen uteliaisuutta ja se arvoituksellisuus mitä vuosi tuo tullessaan? Kyllä se uteliaisuus on edelleen olemassa. Mitä tapahtuu maailmalla, joka kuohuu tahoillansa? Jaksanko ja pystynkö toteuttamaan laatimani vuoden treeniohjelman? Keitä kaikkia ystäviä ja ihmisiä tapaan tulevana vuonna esimerkiksi viikottaisen HEI ME KAHVITELLAAN kahvittelutilaisuudessani cafe Torpanrannassa maanantaisin, joka aloitetaan sopivasti 1.1 vuoden ensimmäisenä pivänä? Sitten tietysti on vuoden painotavoitteen saavuttaminen, heh, sehän on jo todella kymmenien vuosien juttu, eikä koskaan oikeastaan ole toteutunut, miten tulevana vuotena? Elämää perheeni kanssa. Kävelyjä Toppelundin ja Haukilahden rantoja. On jotain matka suunnitelmiakin, toteutuuko ne? Jotenkin uteliaisuuteni kasvaa tätä uutta vuotta 2024 kohtaan ja haluan toivottaa teidät tervetulleeksi siihen mukaan TAPAAMISIA & TAPAHTUMIA & TARINOITA blogijuttujen mukana...Tässä muutama muistokuvakin mukana... WELCOME TO MY WORLD


        Tällä kuvalla on hyvä avata syyskausi 2021 cafe Torpanrannassa HEI ME KAHVITELLAAN

                                                                                                                                                                                   Minä JANNE TAIVAISEN ja MARKO LYSMÄN seurassa cafe Torpanrannassa!


Eilen oli hieno TINOS konsertti Laurentius-salissa Lohjalla ja istuimme vierekkäin  Mr. Basmanin KAJ WALLININ kanssa jonka kanssa olemme olleet ystäviä sieltä 60-luvulta saakka ! Kliffa tapaaminen!


Tänään kahviteltiin taas cafe Torpanrannassa ja saimme vieraaksi tämän päivän ammatti ja  tähtinyrkkeilijän SAMULI KÄRKKÄISEN oikealla kuvassa olevan setänsä ja valmentajansa SIMEON KÄRKKÄISEN kanssa, joka onkin mun jo nuoruuden aikaisia nyrkkeilykavereita ihan sieltä 60-luvun alusta alkaen. 



Tässä oikealla oleva kuuluisa kuvakirjataiteilija sekä Rock ad Roll valokuvaaja esittelee kesällä ilmestynyttä STAGE kuvakirjaa D´Voices tytöistä, jotka ovat esiintyneet DANNY SHOWSSA jo reilusti yli kymmen vuoden ajan. DANNY keskellä ja minä vasemmalla voimme vain peukuttaa ja ihailla kuvaajan taas kerran kuvaamia huikeita kuvia. Kuvakirjoja alkaa olla jo kymmeniä, konserteista niin koti kuin ulkomailta. On jo useamman kerran kyselty, koska MASA von ELM pitää valokuvanäyttelyn, jossa kaikki kuvakirjat olisivat myös näytillä? Joo, siinä olisi viihdehistoriaa, loistavia kuvia ja monia Rock and Roll igoneja STAGELLA.....ainakin minä jään odottelemaan toiveikkaana tälläistä SUPER näyttelyä MASA von ELMIN kameran kautta kuvattuna!

          DANNYN kirjajulkkareissa TUNTEMATON DANNY sain vierelleni istumaan LADYT                                                            MAIJA WALLININ ja ELISA VARILAN

Cafe Torpanrannassa kahvittelemassa, keskellä karaoketaiteilija RIPA HEMPPA ja nyrkkeilyn monitoimimies ja aina iloiinen ERKKI KOSKINEN, jonka kanssa ollaan nyrkkeilykavereita jo sieltä 60-luvusta saakka ja monia reissuja aikoinaan yhdessä tehty ja eriä keskenämme oteltu. Onpa kiva tavata näitä kavereita joiden kanssa on olemassa huikeita tarinoita vuosikymmenien ajoilta!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti